وب گیتاریست
- وب جاوسنگ صندلی دو یا سه نفره هم داریم که مطمینا در زیر سنگ با ساروج ضخیم روبرو خواهید شد در زیر ساروج مکانیست برای پنهان کردن هدایا.
گاهی نشانه های دیگری هم همراه صندلی هست که تعابیر خاص خود را دارند .ولی به طور معمول بدین گونه است ..بنشینید و به روبرو نگاه کنید روبرویتان باید یک درب ورودی به حفره یا غار دست ساز باشد . نشانه های درب ورودی هم مشخص است یا تخته سنگی تقریبا بلند و یا تل کوچک که خاکی متفاوت دارد و گیاهانش ریشه شل و ناتوان تری به نسبت بقیه منطقه دارد . فاصله های سنگ صندلی تا ورودی فاصله قراردادی و یکسان نیست .دو متری سنگ هم وجود داشته بیست متری هم بوده . در نماد صندلی بعد از ورود به غار به اتاقک یا اتاقکهایی خواهید رسید که پیشنهاد میکنم دیواره هایی که به سمت خود مکان صندلی هستند دقت بیشتری بکنید و با تست چکش زدن به دیواره و کف ادامه دهید. در برخی موارد هدایا در اتاق ها قرار دارند .
دوست عزیز این سنگ صندلی نیست هرچند که گفتید روبروی این جایگاه ، دو درخت قدیمی است باز هم میگویم نخیر این صندلی و یا مورد دیگر نیست . اگر برای درختان مشکوکید بدنبال نشانه های دیگر بگردید مثلا در نزدیکی درختان سنگ سیاه یا کبودرنگی نیست که با محل تناسب نداشته باشد و یا نشانه های دیگر ... این سنگ با توجه به عکس ، از نظر بنده باقیمانده معدنی قدیمیست .
سنگ صندلی نشانه دفینه با ارزشی ( شامل سنگهای قیمتی مثل فیروزه یاقوت و اشیا و سکه ) است ولی در صورتی که نشان بودن سنگ ، محرز باشد .
سنگ صندلی باید شرایط ذیل را دارا باشد .
سنگ صندلی دارای تکیه گاه است یعنی بشود تکیه داد .
وقتی روی آن میشینید پایتان به زمین میرسد ( اینعکس در ارتفاع بالا قراردارد ) .
جایی هم برای دستها باید داشته باشد در کل چیزی شبیه مبل راحتی ( یک مورد بدون دسته رویت شده که بنده بر این باورم که به دلایلی شکسته شده و یا ...... )
سنگ صندلی دو یا سه نفره هم داریم که مطمینا در زیر سنگ با ساروج ضخیم روبرو خواهید شد در زیر ساروج مکانیست برای پنهان کردن هدایا.
گاهی نشانه های دیگری هم همراه صندلی هست که تعابیر خاص خود را دارند .ولی به طور معمول بدین گونه است ..بنشینید و به روبرو نگاه کنید روبرویتان باید یک درب ورودی به حفره یا غار دست ساز باشد . نشانه های درب ورودی هم مشخص است یا تخته سنگی تقریبا بلند و یا تل کوچک که خاکی متفاوت دارد و گیاهانش ریشه شل و ناتوان تری به نسبت بقیه منطقه دارد . فاصله های سنگ صندلی تا ورودی فاصله قراردادی و یکسان نیست .دو متری سنگ هم وجود داشته بیست متری هم بوده . در نماد صندلی بعد از ورود به غار به اتاقک یا اتاقکهایی خواهید رسید که پیشنهاد میکنم دیواره هایی که به سمت خود مکان صندلی هستند دقت بیشتری بکنید و با تست چکش زدن به دیواره و کف ادامه دهید. در برخی موارد هدایا در اتاق ها قرار دارند . اگر یک دسته کم داشت سمت دسته موجود را بررسی کنید . در هر حال سنگ صندلی نشانه آخر نیست ولی بدون شک ، نشانه آخر را هدف گرفته است . برای توجیه ساختن این نماد ، میتوان این گونه برداشت کرد که مکانی است برای نگاهبانی خدایان و نگهبانان ، از مقبره اصلی .
سنگ صندلی که بر روی یکی از دسته های خود ، یک جوغن دارد به ما مسیر قبر اصلی را می دهد در سمت جوغن ، مقبره ای با هدایاست .علامت شناسی گنج. سنگ صندلی در گنج یابی.گنج یابی.آثارشناسی.دفینه.زیرخاکی.عتیقه.حفاری
خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415
برچسبها: علامت شناسی گنج سنگ صندلی در گنج یابیگنج یابیآثارشناسیدفینهزیرخاکیعتیقهحفاری
جوغن چیست ؟ و در گذشته چه کاربردی داشته است ؟جوغنها به صورت افقی روی سطح سنگ ، عمودی بر دیواره سنگ و مایل وجود دارند که همگی نشانه وجود قبرند مگر اینکه نماد های دیگری نیز به همراه آن بکار گرفته باشند که این نمادها میتوانند نشانه وجود هدایا باشند .جوغن چیست ؟.جوغان.قبر.قبر گبری .مقبره.هدایا.مردگان.زرتشتیان.گنج یابی
جوغن در زبان آریاییان به معنی کاسه می باشد . در بعضی متون نیز از جوغان میتوان معنی هاون را برداشت نمود . در هر صورت مفهومی که منتقل میکند فضایی دایره شکل است که پیرامون و اطرافش به وسیله سنگ ، فلز ، سفال و هرچیز دیگری پوشیده باشد . تعبیر کاسه برای کلمه جوغن بسیار مناسب است .در حال حاضر به سنگ نگاره های مثلثی شکل و مربع و مستطیل و ... نیز جوغن اطلاق می شود. چند مکان تاریخی و روستا در کشورمان داریم که نامی برگرفته از جوغن دارند مثلا چغان تپه کردستان ، تپه چوغان لو در آذربایجان و ....
اقوام هند و اروپایی بنا بر اعتقاداتشان گورهایی مدور و کوچک میساختند و مردگان خودرا درون آن به دفن میکردند . ( دلایل آن در نسخ استخوانی و نحوه تدفین آریایی تشریح شده ) این قبور حفره مانند ، شباهت زیادی با کاسه و یا هاون داشت به نظر نگارنده علامت جوغن از همان زمان برای نماد قبر مورد استفاده قرار گرفته است . البته مشاهدات باستانشناسان نیز موید هم زمانی آغاز بکار گیری نماد جوغن ، برای شناسایی قبور گبریان ، با این نوع تدفین میباشد . جوغن فقط و فقط نشانه وجود قبر است . به همین دلیل است که در ارتفاعات پایین تر قبرستانهای گبری ، که تعداد بیشتری از مردم که همانا کشاورزان و ...مردم عادی هستند ، وجود دارد و در ارتفاعات بلند تر که اکثر مقبره ها در آن قرار دارد تعداد جوغنها خیلی کمتر می شود .
جوغنها به صورت افقی روی سطح سنگ ، عمودی بر دیواره سنگ و مایل وجود دارند که همگی نشانه وجود قبرند مگر اینکه نماد های دیگری نیز به همراه آن بکار گرفته باشند که این نمادها میتوانند نشانه وجود هدایا باشند .
یکی از مواردی که از این جوغنها استفاده میشده این بوده که درون آن مواد یا روغن خاصی می ریختند و آتش میزدند و در کنار نور و گرمای آن و چه بسا دود حاصل از آن ، به اجرای مراسم های مذهبی خود می پرداختند
خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415
برچسبها: جوغن چیست ؟جوغانقبرقبر گبری مقبرههدایامردگانزرتشتیانگنج یابی